Aproximativ 2.000 de turiști români își petrec sărbătorile pascale pe litoral

Stațiunea Mamaia. FOTO IRI Travel

Președintele de onoare al RESTO, Corina Martin, susține că aproximativ 2.000 de turiști vor petrece sărbătorile pascale pe litoralul românesc.

Potrivit acesteia, cel mai bine în această perioadă s-au vândut pachetele all-inclusive, combinate cu servicii SPA, la Eforie.

„În jur de 2.000 de turiști români își petrec Sărbătorile Pascale pe Litoral în acest an. Cel mai bine s-au vândut pachetele de Paște All Inclusive combinate cu servicii SPA de la Eforie – cele două locații reprezentative (Steaua de Mare – Acvatonic și Mirage Med Spa sunt ocupate la capacitate) De asemenea, câteva hoteluri de patru stele din Mamaia (Oxford, Sulina, Bavaria Blu, Iaki și Venus) au un grad de ocupare mediu de 80 la sută”, spune Corina Martin.

În schimb, pentru weekend-ul 29 aprilie – 01 Mai, pe Litoral sunt așteptați peste 30.000 de turiști, iar aceste estimări ar putea fi depășite dacă vremea va fi însorită. Cele mai solicitate destinații sunt Mamaia și Mamaia Nord, Costinești și Vama Veche. Evenimentele obișnuite ale primului weekend de 1 Mai, respectiv Festival du Bonheur și Sunwaves Mamaia, își deschid porțile pe 28 aprilie.

„Între 28 aprilie și 2 mai, Festival Du Bonheur revine pe Litoral în zona Complex Enigma – Mamaia Nord/ Constanța și va oferi, la fel ca de fiecare dată, cele mai bogate experiențe culinare ale weekend-ului. Sunwaves Mamaia 2022 se va derula între 28 aprilie și 4 mai și va cuprinde și participanții care achiziționaseră bilete în 2020, atunci când ediția a fost anulată. Sunt așteptați, în cele șase zile și șase nopți de concerte, peste 5.000 vizitatori/ zi”, a mai transmis Corina Martin.

Ea a precizat că RESTO Constanța va marca și în acest an Deschiderea Sezonului 2022 pe litoral, cu un nou eveniment dedicat Industriei HoReCa de pe litoral, pe 28 aprilie, Kupolla Ballroom Mamaia.

„Alături de membrii RESTO vor veni și colegii hotelieri și proprietarii de locații HoReCa de pe întregul litoral, dar și din toată țara. Reunim întreaga industrie alături de noi pentru a marca revenirea sectorului HoReCa după doi ani extrem de dificili”, a mai spus Corina Martin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*