VIDEO Aproximativ 100 de pasageri au fost abandonați de TAROM pe aeroportul din Amman

Aproximativ 100 de pasageri au fost abandonați de TAROM pe aeroportul din Amman. FOTO: Carmen Mocanu

Aproximativ 100 de pasageri au fost abandonați pe aeroportul din Amman, Iordania, după ce aeronava TAROM care trebuia să-i transporte la București nu a mai aterizat, compania aeriană dând vina pe condițiile de ceață existente în zonă.

„Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, o aeronavă a Companiei TAROM care efectua astăzi (miercuri, 07 decembrie – n.r.) zborul RO 187 pe ruta București – Amman a aterizat pe Aeroportul din Larnaca, conform procedurilor standard în situații de vizibilitate scăzută. Subliniem faptul că siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă, iar aeronava a aterizat în condiții de maximă siguranţă decolând spre destinația inițială – București, imediat ce condițiile meteorologice au permis asta”, a anunțat Compania TAROM printr-un comunicat de presă.

În același document se precizează că, în prezent, „pasagerilor zborului RO 188 pe ruta Amman – București li se asigură asistență la sol conform Regulamentului EC261/2004, aceștia urmând să fie rerutați sau cazați, după caz”.

„Compania TAROM depune toate eforturile și ia toate măsurile necesare pentru a minimaliza impactul pe care această situație l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectați. Vă mulțumim pentru înțelegerea și încrederea acordate și reiterăm faptul că prioritatea Companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure”, se mai arată în comunicatul TAROM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. MAE anunță că monitorizează situația celor aproximativ 100 de cetățeni români rămași blocați în Amman – GoNEXT

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*