Aproape 800 de hoteluri de trei, patru și cinci stele îi așteaptă pe turiști în stațiunile montane

Aproape 800 de hoteluri de trei, patru și cinci stele îi așteaptă pe turiști în stațiunile montane

Stațiunile montane se află în focul pregătirilor pentru sezonul de iarnă 2022/ 2023.

Reuniți pentru trei zile la Predeal la finalul săptămânii trecute, reprezentanții a mai mult de 30 de agenții de turism au interacționat direct cu hotelieri din stațiuni montane și au aflat ofertele și noutățile noului sezon. Evenimentul a fost organizat de unul dintre cei mai importanți touroperatori specializați exclusiv în promovarea de destinații turistice din România, Bibi Touroperator.

Nu mai puțin de 607 de unități de cazare din categoria trei stele, 162 din categoria patru stele și 16 din categoria cinci stele îi așteaptă pe turiștii români la munte la acest final de an. În mod tradițional, dar și în cererile timpurii deja contractate în acest an pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, românii își mențin preferințele pentru stațiunile consacrate din Brașov și Prahova: Poiana Brașov, Predeal și Sinaia.

„Sărbătorile de iarnă înseamnă pentru mulți români petrecerea concediului la munte. Iar hotelierii fac tot ce pot pentru ca experiența lor să fie cât mai frumoasă. Prețurile medii ale unui sejur la munte au crescut față de anul trecut cu 10 – 15 la sută, dar prin sistemul ofertelor de înscrieri timpurii turiști pot beneficia pentru pachetele contractate până la 30 octombrie de prețuri similare cu cele de iarna trecută. Ne așteptăm la un număr ridicat de turiști în acest an în perioada de Sf. Andrei și 1 Decembrie, când cel mai probabil mulți români își vor lua o zi liberă, vineri 2 decembrie, pentru a avea de un sejur mai lung”, declară Adrian Voican, președinte Bibi Group4travel.

În funcție de oferta aleasă, oaspeții se pot bucura de accesul la centre spa cu piscine interioare sau exterioare încălzite, mâncăruri tradiționale și petreceri tematice. În Predeal, un pachet turistic de 1 Decembrie de trei nopți variază între 1.500 lei/ pers/ sejur la un hotel de patru stele și 410 lei/ pers/ sejur la un hotel de trei stele.

De Crăciun, un sejur de trei nopți la Sinaia variază între 900 lei/ pers/ sejur la un hotel de trei stele și 1.900 lei/ pers/ sejur la un hotel de patru stele și. În ce privește, Poiana Brașov, prețul unui pachet turistic de trei nopți la trecerea dintre ani variază de la 1.700 lei/ pers/ sejur la un hotel de trei stele până la 7.000 lei/ pers/ sejur la un hotel de patru stele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*