Andra va cânta în prima zi a Parcului Crăciunului organizat la Muzeul Satului Bănățean

Andra va cânta în prima zi a Parcului Crăciunului organizat la Muzeul Satului Bănățean. FOTO @parculcraciunului

Primul Parc de Crăciun din vestul țării se va deschide sâmbătă, 4 decembrie, la Muzeul Satului Bănățean, anunță Consiliul Județean Timiș.

Evenimentul a fost conceput să acopere două segmente orare, unul după-amiaza, iar cel de-al doilea seara, până la ora 21.00. Astfel, după prânz, de la ora 14.00, familiile sunt așteptate la activități culturale, promenadă și mișcare în aer liber, iar seara, startul la distracție se va da după ora 17.30, când pe scenă vor urca artiști pop apreciați de publicul timișean.

Lansarea oficială a Parcului Crăciunului va avea loc la ora 17.00, cu fanfară și salve de tun, completată pe parcursul serii de un show de lasere și de cel mai așteptat moment al serii: recitalul Andrei.

Programul Parcului Crăciunului este unul echilibrat, cu momente artistice pentru toate gusturile și toate vârstele, în weekend-urile viitoare, pe scena de la Muzeul Satului urmând să concerteze nume sonore ale showbiz-ului precum Delia sau Adda.

Intrarea este liberă și se face doar în baza certificatului verde, conform legislației în vigoare. Finanțat de Consiliul Județean Timiș, Parcul Crăciunului este o sărbătoare a comunității timișene la care și-au adus aportul șase instituții de cultură: Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă Timișoara, Muzeul Satului Bănățean Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, împreună cu Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”. În eveniment este implicată și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului, alături de Centrul Multifuncțional Bastion și Biroul de Cultură al Consiliului Județean Timiș.

Parcul Crăciunului va fi deschis de marți până duminică, între orele 11.00 – 21.00, în perioada 4 – 23 decembrie, mai puțin în zilele de luni. Aleea comercianților așteaptă amatorii de cumpărături de la ora 17.00 în timpul săptămânii și de la ora 15.00, sâmbăta și duminica. Patinoarul, caruselul, trenulețul și mașinuțele tamponabile vor fi gratuite și accesibile de marți până duminică, între orele 11.00 – 21.00.

Programul complet al evenimentului poate fi găsit pe www.parculcraciunului.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*