FPTR: Cazare la mare de la 45 de lei pe noapte, în luna septembrie, prin programul “Litoralul pentru toți”

Litoral

Românii care merg în stațiunile de la Marea Neagră în perioada 1 – 30 septembrie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 45 de lei pe noapte prin programul “Litoralul pentru toți”, ajuns la cea de-a 37-a ediție.

Lansat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), programul se adresează tuturor turiștilor care doresc să viziteze litoralul românesc în perioada 1 septembrie – 30 septembrie, beneficiind astfel de tarife cu până la 65 la sută mai mici față de cele din vârful de sezon.

„Aflat la a 37-a ediție, programul special Litoralul pentru Toți prezintă același interes din partea turiștilor, ca și acum 18 ani, când a fost lansat, fiind singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone”, au transmis reprezentanții FPTR.

Până în prezent s-au înscris în program 49 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 3.600 de locuri pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agențiile de turism partenere și revânzătorii lor, cât și direct de către hoteluri.

Chiar dacă în acest an sezonul estival a început mai târziu, iar costurile de operare s-au majorat cu 25 la sută, pentru a veni în sprijinul turiștilor majoritatea hotelurilor care s-au înscris în program mențin aceleași tarife nemodificate de opt ani. La fel ca anul trecut, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

„Ne aflăm într-un an deosebit de greu pentru turismul românesc, acest sector de activitate fiind cel mai afectat în urma apariției pandemiei de SARS-CoV-2 în țara noastră. A trebuit să facem față nenumăratelor provocări și schimbări, deloc ușoare, pe care apariția noului coronavirus le-a impus, fiecare operator din turism făcând eforturi deosebite pentru ca toți turiștii să se simtă în siguranță și să se bucure cu adevărat de vacanță, în pofida restricțiilor. Astfel, la sfârșitul unui sezon dificil, considerăm că avem obligația de a face toate eforturile pentru a prelungi sezonul estival, oferind turiștilor oportunitatea să petreacă un sejur la malul Mării Negre”, a declarat Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv FPTR.

Detaliile privind hotelurile incluse in acest program se găsesc pe site-ul www.fptr.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*