Alertă de călătorie pentru românii care merg în Franța. Se vor înregistra perturbări ale circulației feroviare în zona Île-de-France

Turnul Eiffel, Franța. FOTO Anthony Delanoix

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că marți, 21 mai 2024, este prevăzută o grevă feroviară în regiunea Île-de-France, care va afecta toate mijloacele de transport RER, Transiliens, precum și tramvaiul nr. 4. În acest context, sunt preconizate perturbări ale circulației mijloacelor de transport menționate pe liniile operate de SNCF Călători în regiunea Île-de-France.

Detalii referitoare la programul trenurilor, precum și informații privind eventuale modificări ale rezervărilor și rambursări ale biletelor pentru cursele anulate sunt disponibile pe paginile web: https://www.sncf.com/fr, https://www.transilien.com/fr.

MAE informează că cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Paris: +33147052966 și +33147052755.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*