Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” din Constanța, acreditat „Airport Health Accreditation”

Acreditare „Airport Health Accreditation”. FOTO AIMK

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” din Constanța a primit acreditarea în cadrul programului Consiliului Internațional al Aeroporturilor (ACI) ”Airport Health Accreditation”.

Certificatul de acreditare a fost acordat după o evaluare a documentației și a măsurilor implementate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, în ceea ce privește accesul în terminale, în zonele de check-in, la controlul de securitate și de control la frontieră, la porțile de îmbarcare, în zona de recuperare a bagajelor și în alte zone destinate pasagerilor.

„Certificatul demonstrează aprecierea eforturilor depuse pentru optimizarea condițiilor de siguranță și securitate referitoare la sănătatea pasagerilor, a salariaților și a celorlalți colaboratori care desfășoară activități pe aeroport și contribuie la creșterea încrederii în calitatea serviciilor oferite de aeroport”, au precizat reprezentanții aeroportului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*