„1 Mai Tuning Fest” la Mangalia, în deschiderea sezonului estival 2018

Iubitorii de tuning sunt așteptați pe 1 Mai la Mangalia

Pentru al IV-lea an consecutiv, Mangalia va găzdui evenimentul automobilistic „1 Mai Tuning Fest”.

Conform organizatorilor, manifestările sportive și cultural-artistice sunt programate în perioada 28 aprilie – 1 mai, în intervalul orar 10.00–23.00.

Acest festival cu tradiție, ce marchează debutul sezonului estival, va începe sâmbătă, 28 aprilie, 12.00, cu o paradă a autoturismelor participante, pe traseul: Portul Turistic – bd. 1 Decembrie 1918, cu întoarcere la sensul giratoriu de la ieșirea spre 2 Mai, apoi spre str. Ștefan cel Mare, șos. Constanței (cu întoarcere în sensul giratoriu) și retur spre Portul Turistic.

Ulterior, în parcarea din Portul Turistic, vor fi expuse aproximativ 150 de autoturisme din mai multe județe ale țării, modificate la partea mecanică, estetică, audio, sau la alte componente. Anul acesta, elementul de noutate îl constituie realizarea unei etape de dbDrag.

Pe toată durata evenimentului, pe scena amenajată special cu această ocazie, pe gabara din Portul Turistic, mai mulți D.J. și un M.C. vor întreține atmosfera pentru participanți și public.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*