De 1 Mai accesul este gratuit la Sarmizegetusa Regia!

Sarmisegetuza Regia. FOTO Facebook / Administrația Sarmisegetuza Regia

Sezonul de vară la situl Sarmizegetusa Regia debutează cu o zi a porților deschise. Marți, 1 mai, toți vizitatorii care ajung la Sarmizegetusa Regia vor avea intrarea liberă și vor beneficia, gratuit, de ghidaj de specialitate în interiorul monumentului UNESCO.

De la această dată, conform regulamentului, se modifică programul de vizitare a cetății dacice. Astfel, în perioada 1 mai – 30 septembrie, monumentul UNESCO poate fi vizitat, zilnic, între orele 9.00 – 20.00.

Tarifele de vizitare rămân aceleași ca în anii trecuți:

  • adulți – 10 lei,
  • elevi/ studenți/ pensionari – 5 lei,
  • expoziție – 5 lei,
  • ghidaj audio -20 lei, taxa filmare/ foto comercială – 300 lei.

În Anul Centenar, Serviciul Public Administrare Monumente Istorice și Consiliul Județean Hunedoara vă invită să descoperiți cel mai spectaculos monument al civilizației dacice, să aflați lucruri noi și interesante despre strămoșii noștri daci, despre construcțiile excepționale pe care le-au lăsat în urmă, despre legendele și misterele care fac din Sarmizegetusa Regia un loc special.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*