Zeci de studenții au fost premiați pentru idei inovatoare legate de promovarea și dezvoltarea unor zone rurale cu potențial turistic din Cipru

Zeci de studenții au fost premiați pentru idei inovatoare legate de promovarea și dezvoltarea unor zone rurale cu potențial turistic din Cipru

FIJET Cipru a participat, timp de șapte luni, la proiectul unui concurs studențesc pe turism, „Pausanias the traveller” (Pausania Călătorul – n.r.) a cărui ceremonie de premiere a avut loc vineri, 13 mai, la Centrul de Conferințe Lefkara din Nicosia. În proiect au fost implicate Societatea Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism, FIJET Cipru, Ministerul Turismului, Ministerul Educației și Comisarul pentru Cultură și Dezvoltarea Comunităților Montane.

Tema concursului a fost „Dezvoltarea turismului montan și promovarea comunităților. Vacanțe aproape de natură, cultură și rural oameni” și a oferit studenților oportunitatea de a analiza ce ar putea găsi turiștii interesant de vizitat în comunitățile lor.

Aproximativ 50 de participanți la concurs au fost premiați pentru proiectele și ideile inovatoare pentru dezvoltarea turistică a fiecărei zone. Publicul a fost încântat să audă părerile lor despre turism, în special opiniile despre modul în care zona lor ar putea participa la industria turismului și propunerile lor despre cum ar putea fi realizat acest lucru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*