Zeci de mii de persoane au tranzitat, în ultimele 24 de ore, punctele de frontieră din județul Constanța spre Bulgaria

Vama Veche. FOTO Adrian Boioglu

Aproximativ 26.500 de persoane, folosind 5.700 de mijloace de transport, au tranzitat, în ultimele 24 de ore, punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria de pe raza județului Constanța.

Valori mai ridicate, dar normale pentru aceasta perioadă a anului, au fost înregistrate în punctele de trecere a frontierei Vama Veche și Negru Voda.

Pe raza județului Constanța, sunt deschise cinci puncte de trecere a frontierei de stat cu Bulgaria, după cum urmează: Vama Veche, Negru Vodă, Dobromir, Lipnița și Ostrov, cu precizarea faptului că PTF Dobromir și Lipnița au ca program de funcționare, intervalul orar 08.00 – 20.00.

Poliția de Frontieră lucrează la capacitate maximă atât pentru reducerea timpului de așteptare cât și pentru fluidizarea traficului rutier în proximitatea punctelor de trecere, prin suplimentarea personalului și prin utilizarea la maxim a infrastructurii existente.

Timpul de așteptare pe sensul de ieșire sau de intrare în punctele de trecere, precum și numărul arterelor pe care se efectuează controlul, poate fi consultat accesând site-ul Poliției de Frontieră Române, secțiunea Trafic Online.

Controlul de frontieră pentru autoturisme se efectuează separat de camioane în punctele de trecere, astfel încât timpul de așteptare să fie cât mai mic.

Celor care doresc să tranziteze punctele de trecere li se recomandă să se informeze în prealabil de timpul de așteptare, de condițiile de călătorie în statele de destinație sau în cele pe care le tranzitează, și folosească oricare din punctele de trecere a frontierei de stat deschise circulației internaționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*