Alertă de călătorie în Serbia / Kosovo. Poluare atmosferică periculoasă în Priștina

Mașini în trafic. FOTO realworkhard
Mașini în trafic. FOTO realworkhard

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Provincia Kosovo că, în conformitate cu datele transmise de autoritățile locale, poluarea atmosferică din Priștina a atins un nivel periculos pentru sănătatea umană.

În vederea ameliorării situației, Primăria Priștinei a interzis circulația autovehiculelor în centrul orașului, zilnic, între orele 06:00 și 22:00.

Este permisă, exclusiv, circulația autobuzelor care asigură transportul public și a taximetrelor. Interdicția a fost impusă începând cu data de 31 ianuarie 2018 și este valabilă pe termen nedeterminat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*