Wizz Air suspendă temporar toate operațiunile de zbor din Ucraina

Aeronava Wizz Air. FOTO Facebook/Wizz Air

Reprezentanții companiei Wizz Air au anunțat joi, 24 februarie, suspendarea temporară a operațiunilor de zbor din Ucraina.

„Din cauza evenimentelor actuale din Ucraina și a închiderii spațiului aerian, Wizz Air regretă să informeze clienții noștri că trebuie să suspende temporar toate operațiunile de zbor din țară. (…)Siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului nostru rămân prioritatea noastră numărul unu și sperăm că lucrurile vor reveni la normal în Ucraina în curând”, au transmis reprezentanții companiei.

Pasagerii cu zboruri rezervate spre si dinspre Ucraina pot găsi mai multe informații pe https://wizzair.com sau, alternativ, prin intermediul centrului de relații clienți al companiei aeriene: 00380 893 202 532.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*