Wizz Air continuă să sprijine refugiații ucraineni: locurile gratuite sunt încă disponibile pentru zborurile cu plecare din țările învecinate

Aeronava Wizz Air. FOTO Facebook/Wizz Air

Wizz Air a anunțat că încă există un număr semnificativ de locuri gratuite disponibile pentru refugiații ucraineni și care pot fi rezervate pentru toate zborurile către Europa continentală, cu plecare din țările de graniță ale Ucrainei – Polonia, Slovacia, Ungaria și România. De asemenea, compania aeriană a prelungit perioada de valabilitate pentru aceste bilete gratuite de la sfârșitul lunii martie până în data de 10 aprilie.

„Dorim să îi asigurăm pe toți refugiații ucraineni că încă există locuri libere disponibile pe multe dintre rutele noastre, inclusiv pentru zborurile cu plecare din Budapesta, Gdansk, Cracovia și Katowice. Deși unele rute la anumite date au fost mai solicitate decât altele și, din păcate, s-au epuizat deja, continuăm să monitorizăm rezervările și să oferim noi locuri acolo unde este posibil. De asemenea, Wizz Air continuă să adauge avioane mai mari și zboruri suplimentare din țările de graniță către Europa pentru a sprijini circulația refugiaților ucraineni, în funcție de nevoi”, au transmis reprezentanții companiei

În plus, Wizz Air continuă să ofere un tarif special de 29,99 de euro pentru toate celelalte zboruri (excluzând Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare), precum și un tarif de 69,99 de euro pentru toate zborurile către Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare, pentru a sprijini refugiații ucraineni, indiferent unde se află acum. Clienții sunt în continuare încurajați să verifice site-ul companiei, deoarece pot fi disponibile tarife mai mici.

„Inimile noastre sunt alături de poporul ucrainean în această criză. Suntem încântați că Wizz Air a reușit să sprijine refugiații ucraineni și suntem hotărâți să continuăm această inițiativă până pe 10 aprilie, în speranța că un număr cât mai mare de oameni va putea ajunge în curând într-un loc sigur. Am văzut deja eforturi umanitare mari pe teren ale oamenilor noștri din întreaga rețea și am dorit, în calitate de companie, să ne îndeplinim datoria în cadrul acestor eforturi. Suntem bucuroși să le oferim refugiaților o călătorie sigură și primitoare”, spune József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Refugiații ucraineni care doresc să rezerve un zbor pot face acest lucru accesând https://wizzair.com/#/rescue. Biletele gratuite rămase și tarifele speciale vor fi disponibile pentru călătorii până în data de 10 aprilie 2022. Pasagerii vor trebui să introducă numărul pașaportului ucrainean (pașaport străin folosit pentru călătoria în afara țării) în momentul rezervării pentru a se califica pentru locurile gratuite, și li se va cere, de asemenea, să prezinte pașaportul ucrainean în momentul check-in-ului.

Clienții companiei sunt încurajați să fie prezenți la aeroport cu cel puțin trei ore înaintea zborului, pentru a avea suficient timp pentru a trece prin check-in, controlul de securitate și procedurile de sănătate și siguranță specifice aeroportului. De asemenea, trebuie să verifice dacă au documentele de călătorie necesare pentru a călători, de exemplu, un pașaport valabil, o viză valabilă (dacă este necesar), și să viziteze site-ul oficial al țării de destinație pentru a afla informațiile actuale cu privire la documentele de călătorie necesare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*