Wizz Air anunță o rută mult așteptată: Craiova către Dortmund

Aeronava Wizz Air. FOTO Facebook/Wizz Air

Wizz Air a anunțat o nouă rută din Craiova către Dortmund. Biletele sunt disponibile pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 lei, iar cursele vor avea loc în zilele de luni și vineri, începând cu data de 30 octombrie.

Pasagerii sunt invitați să se îmbarce pe zborurile directe către Dortmund, un oraș pitoresc din Germania, renumit pentru clubul său de fotbal, Borussia Dortmund, și celebrul stadion Signal Iduna Park. Vizitatorii pot experimenta atmosfera electrică a unui meci de fotbal sau pot explora muzeul clubului pentru a descoperi istoria acestuia.

Iubitorii de cultură vor aprecia diversitatea de muzee din Dortmund. Dortmund U-Tower, o fostă fabrică de bere transformată în centru cultural, găzduiește Muzeul Ostwall, care expune arta modernă și contemporană. O altă atracție demnă de vizitat este Muzeul de Artă și Istorie Culturală, unde turiștii pot explora o varietate de exponate, de la Antichitate până în zilele noastre.

Pasionații de natură se pot bucura de frumusețea parcurilor și a spațiilor verzi din Dortmund. Westfalenpark, care se întinde pe peste 70 de hectare, oferă grădini pitorești, o grădină impresionantă cu trandafiri și o grădină japoneză încântătoare. Este locul perfect pentru relaxare, plimbări lungi sau picnicuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*