Website-ul și aplicația Wizz Air, în mentenanță programată pe 4 iulie

Website-ul și aplicația mobilă ale Wizz Air vor fi supuse unor lucrări de mentenanță marți, în data de 4 iulie, în intervalul orar 01.00 – 09.00 (ora României).

Ca parte a acestei operațiuni planificate, funcția de căutare, precum și rezervarea sau realizarea check-inului pentru zboruri pot fi afectate în perioada de timp menționată.

Wizz Air își sfătuiește pasagerii să realizeze check-inul online înaintea acestui interval orar. În eventualitatea în care pasagerii cu rezervări nu pot face check-inul online înaintea operațiunii de mentenanță, aceștia vor avea opțiunea de a realiza check-inul gratuit la aeroport între orele 01.00 și 13.00 (ora României), în data de 4 iulie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*