VIDEO Iată cum se curăță o pistă de aeroport pentru ca aeronavele să aterizeze/decoleze în siguranță

Armata de lame este mereu pregătită. FOTO Adrian Mocanu/ Facebook

Probabil multă lume se întreabă cum de avioanele reușesc să aterizeze în siguranță și să decoleze de pe piste, chiar și atunci când sunt ninsori puternice sau alte fenomene meteo.

Fără dubii, priceperea piloților este unul dintre lucrurile cele mai importante în această ecuație. Numai că, pentru a-și pune în aplicare talentul și îndemânarea, aceștia sunt ajutați de echipele de la sol. Dacă cei ce se ocupă de curățarea pistelor nu și-ar face treaba așa cum scrie la carte, atunci, riscul de accidente ar fi destul de mare.

Imaginile surprinse pe Aeroportul Cluj de către unul dintre cei ce se ocupă de acest lucru – Adrian Mocanu, arată cum se face o deszăpezire ca la carte.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*