VIDEO Cursă Wizz Air Mihail Kogălniceanu – Londra anulată din cauza vremii din Anglia

aerportul Mihail Kogălniceanu din Constanța FOTO AIMK Constanța
aerportul Mihail Kogălniceanu din Constanța FOTO AIMK Constanța
Peste o sută de persoane au rămas blocate în Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“ miercuri, după ce Wizz Air a anulat cursa, iar drumurile erau închise în județul Constanța din cauza condițiilor meteo – zăpadă și viscol. După ore întregi de așteptare și nervi întinși, s-a luat decizia să se reprogrameze cursa, iar oamenii să fie cazați la un hotel.

Cursa Wizz Air care trebuia să plece de la Constanţa către Londra la ora 12.00 a fost anulată. Decizia a fost luată de compania aeriană după ce condițiile meteo pe aeroportul din Londra s-au înrăutățit și nu a mai permis aterizarea aeronavelor.  Avionul a sosit de la Londra la Constanţa în dimineața zilei de 28 februarie cu 157 de pasageri la bord. Inițial, pasagerilor care trebuiau să plece spre Londra nu li s-a spus nimic, nici dacă avionul mai decolează sau nu. O parte dintre ei au vrut să renunțe și să plece, dar nu au mai putut pentru că autoritățile au închis circulația rutieră din cauza zăpezii și a viscolului.

După amiază cei 134 de pasageri, dintre care doi copii, au fost anunţaţi că se reprogramează cursa. Compania a solicitat Aeroporului Internațional Mihail Kogălniceanu închirierea a trei autobuze care să transporte oamenii în Constanţa. Pentru o parte dintre pasageri care nu au avut unde să se cazeze a trebuit să se închirieze și camere la hotel pe cheltuiala companiei aeriene.

Ulterior s-a luat legătura cu autoritățile și cu escortă a poliției și cu ajutorul utilajelor de deszăpezire, pasagerii au fost transportați în Constanța. Cursa a fost reprogramată pentru data de 1 martie, ora 5.30.

UPDATE 

Zborul Wizzair W63775 in directia Londra Luton este planificat sa decoleze de pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta, joi 1 martie la ora 11.00. Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati Biroul Handling al aeroportului la numarul de contact 0730070150

UPDATE 1 martie

Zborul Wizz Air WZZ3775 în direcția Londra – Luton a decolat pe 1 martie așa cum era programat, la ora 11.19, cu 114 pasageri la bord.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*