Invitație de participare pentru agențiile de turism în standul României la târgurile internaționale din Emiratele Arabe Unite, Spania și Germania

Expovacaciones din Bilbao, Spania este unul din târgurile apropiate de turism

ANAT readuce în atenția membrilor asociației care desfășoară activități de incoming, informații cu privire la târgurile de turism internaționale la care Ministerul Turismului va participa cu stand în perioada imediat următoare:

Arabian Travel Market – Dubai, Emiratele Arabe Unite, 22-25 aprilie 2018. ATM este cel mai important târg de turism din zona Orientului Mijlociu, care a reunit peste 2500 de expozanţi la ediţia precendentă. Detalii aici.

Expovacaciones – Bilbao, Spania, 5-7 mai 2018, unde Romania va fi și tară parteneră. Expovacaciones 2018 este o expoziţie internaţională de turism, organizată în Ţara Bascilor, care prezintă toate inovaţiile sectorului, ultimele propuneri în materie de rute şi destinaţii şi cele mai inovatoare alternative de petrecere a timpului liber. România va avea alocată o suprafață de 100mp. Termen limită de înscriere: 07.03.2018. Detalii aici.

IMEX – Frankfurt, Germania, 15-17 mai 2018. Este considerat cel mai important eveniment din lume dedicat industriei M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences Exhibitions), la care România participă încă de la prima ediţie. Pe lângă târgul în sine, au loc manifestări conexe precum prezentări de destinaţii, cross marketing specializat pe evenimente, modele informatice revoluţionare etc. Detalii aici.
Agențiile interesate să dea curs invitației de participare, pentru a prezenta oferta turistică a destinaţiilor din România, sunt rugate să transmită solicitările de înscriere pe adresa promovare@mturism.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*