VAMA Neconvențional, cel mai mare turneu național în 2021. Concertele trupei se vor desfășura în locuri inedite din 10 orașe din țară

Tudor Chirilă, Vama,. FOTO Cătălin Schipor

Imediat după concertul din 29 iulie de la Arenele Romane începe VAMA Neconvențional, un turneu național – experiență al trupei în zece locații „altfel”.

După mai bine de un an de zile trupa Vama se întoarce și se reconectează cu fanii din țară. Pentru ei, Vama Neconvențional va însemna mai mult decât muzică. Formația va concerta în locuri mai puțin obișnuite unde va crea un spațiu care să găzduiască până la ora concertului diverse activități recreative, cu implicarea comunităților locale. Spațiile concertelor vor deveni locuri prietenoase unde fanii formației și nu numai ei vor putea să-și petreacă timpul de până la concert într-o atmosferă de vacanță pigmentată cu cafea de specialitate, mâncare gustoasă, cărți, târguri diverse, open sound-check Vama, discuții cu formația adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică sau expoziții diverse. Vama își propune astfel să creeze comunități de o zi în jurul muzicii care ne leagă pe toți.

„În ultima vreme oamenii vor să trăiască din plin și să amestece experiențele. Și e normal după atâtea restricții, să vrei să trăiești totul. Să vrei să fii în toate locurile și să experimentezi mai multe stări la un loc. Și noi simțim nevoia asta. Și atunci ne-am zis să încercăm mai mult decât un turneu cu zece concerte, să oferim oamenilor muzica noastră în spații frumoase unde se pot crea comunități de o zi. Spații în care oamenii să se întâlnească, să se răcorească, să vorbească, să cumpere o carte, să bea o cafea bună sau să se tolănească la umbră și să nu facă nimic până la concert. Ne e dor să cântăm, dar mai mult decât asta sau poate la fel de mult ne e dor să vedem oamenii împreună bucurându-se de o zi cu diverse activități și să fim alături de ei. Așa că muzica noastră a devenit un pretext pentru Vama Neconvențional”, spune solistul trupei, Tudor Chirilă

Castelul Corvinilor din Hunedoara, Cetatea Rupea, Muzeul Astra din Sibiu, Cetatea din Oradea sau Cetatea Medievală din Târgu-Mureș sunt doar câteva dintre locurile neconvenționale în care se vor desfășura concertele din turneul național.

  • Hunedoara, sâmbătă, 31 iulie, Castelul Corvinilor
  • Oradea, duminică, 01 august, Cetatea din Oradea
  • Târgu-Mureș, vineri, 06 august, cetatea medievală
  • Rupea, sâmbătă, 07 august, Cetatea Rupea
  • Timișoara, sâmbătă, 14 august, Faber Community
  • Sibiu, sâmbătă, 21 august, Muzeul Astra
  • Iași, vineri, 27 august, Senzoria (zona de agrement Ciric)

Celelalte trei locații vor fi comunicate ulterior de către organizatorii turneului. Prin acest turneu, trupa VAMA își dorește să devină și un ambasador al turismului pentru România.

„România e o țară frumoasă și poate vă ajutăm să o vedeți prin ochii noștri, ai membrilor trupei Vama și prin acest turneu neconvențional care se va desfășura în locuri minunate din țara noastră, în locuri inedite, dar și în locuri încărcate de istorie”, a mai declarat solistul trupei Vama, Tudor Chirilă.

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro și www.iabilet.ro. În total vor fi puse în vânzare 2000 de bilete pentru fiecare din cele 10 locații ale turneului. Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*