Vacanțele pe litoralul românesc pot fi cumpărate cu reduceri de până la 57 la sută

Stațiunea Mamaia. FOTO: Organizația Patronală Mamaia-Constanța

Românii care vor să meargă în vacanță pe litoralul românesc în sezonul estival 2023 au posibilitatea de a-și rezerva sejururi cu reduceri de până la 57 la sută în cadrul Târgului de Turism online derulat în perioada 22 – 26 februarie de Litoralulromanesc.ro. Peste 200 de unități de cazare, din toate categoriile de confort și din toate stațiunile de la Marea Neagră, participă la eveniment. Prețurile pornesc de la 37 de lei de persoană pentru o noapte la un hotel de două stele din stațiunea Eforie Nord.

În intervalul 22 – 26 februarie, cei care vor să-și rezerve o vacanță pentru sezonul estival 2023 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 57 la sută, disponibile în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro. Astfel, tarifele încep de la 367 de lei pentru cinci nopți de cazare pentru două persoane la un hotel de două stele din Eforie Nord, ceea ce înseamnă că prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană pentru o singură noapte de cazare este de 37 de lei.

Pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur de cinci nopți de la un hotel de trei stele în luna iunie este 1.823 de lei pentru două persoane, iar la un hotel de patru stele, în aceleași condiții, tariful pornește de la 2.052 de lei.

Românii care vor să meargă la vară în Mamaia pot achiziționa pe durata târgului un sejur de cinci nopți cu prețuri ce pornesc de la 485 de lei la un hotel de trei stele. Cei care aleg stațiunea Eforie Nord pot rezerva un sejur de cinci nopți cu prețuri ce pornesc de la 369 de lei la un hotel de trei stele.

În sudul litoralului, un sejur de cinci nopți costă de la 524 de lei și include cazare și mic dejun pentru două persoane într-o unitate de trei stele.

În luna iulie, în Mamaia se găsesc pachete ce costă de la 792 de lei pentru două persoane, sejur de cinci nopți într-un hotel de două stele. Tot în luna iulie, la un hotel de trei stele din Eforie Nord, un cuplu trebuie să achite pentru cinci nopți de la 1.090 de lei, pachetul incluzând și acces gratuit la parcul acvatic.

„Anul 2023 a început foarte bine pentru turismul de litoral, situație susținută de cifre, care arată că rezervările din ianuarie au depășit aceeași perioadă a anului trecut, dar și prima lună a anului 2020, înainte de declanșarea pandemiei de coronavirus. Acesta este un indicator care ne arată foarte clar că românii preferă litoralul autohton pentru vacanțele lor atât prin prisma serviciilor pe care le primesc în destinație, cât și din alte considerente ce țin de siguranță, proximitate, raport calitate-preț foarte bun. Așadar, ne așteptăm ca în sezon stațiunile de la Marea Neagră să fie foarte solicitate și de aceea îi încurajăm pe turiști să-și rezerve un sejur acum, în perioada Târgului de Turism, când au la dispoziție tarife mici la pachetele turistice și, în plus, au garanția că mai găsesc locuri disponibile în hotelurile dorite”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Ofertele de la Târgul de Turism Online sunt valabile până la finalul zilei de duminică, 26 februarie. Cei care rezervă un sejur în acest interval trebuie să plătească pachetul selectat până cel târziu luni, 27 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*