Va fi modernizat drumul care duce la Vulcanii Noroioși

Vulcanii noroioși. FOTO ȚinutulBuzaului.org

Consiliul Județean Buzău a obținut finanțarea pentru modernizarea unui drum județean esențial pentru dezvoltarea turismului din județul Buzău. Este vorba despre drumul care asigură accesul spre Vulcanii noroioși.

Compania Națională de Investiții a aprobat lista-sinteză, unde a fost inclus și proiectul ”Modernizare drumuri județene pentru acces Vulcanii Noroioși DJ 102F km 0+000 – 8+800 și DJ 220A km 0+000 – 5+800, Sătuc – Policiori – Vulcanii Noroioși, județul Buzău”, depus spre finanțare de Consiliul Județean Buzău. Acest proiect are o valoare estimată de 96.000.000 lei și o lungime de 14,6 km.

”Am primit vestea mult așteptată de noi, dar și de buzoieni și de turiști. Am obținut finanțarea pentru modernizarea drumului ce duce la Vulcanii noroioși. Astfel, vom avea o infrastructură rutieră la nivelul standardelor europene atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru turiștii care vizitează anual Vulcanii noroioși, aproximativ 80.000 persoane/an. Consiliul Județean Buzău va demara licitația de proiectare și execuție pentru ca acest obiectiv să fie realizat într-un timp cât mai scurt.”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

Buzăul are multe de oferit turiștilor, de la priveliști care îți încântă privirea, la obiective și oameni care îți încântă sufletul. Consiliul Județean Buzău a demarat un proiect de revitalizare a turismului buzoian, iar un prim pas este finalizarea procesului de modernizare a drumurilor de acces către zonele și obiectivele care așteaptă cu brațele deschise turiștii.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*