Urcați la bord pentru a vedea expoziția „Căi Ferate Bistrițene”

Copii, dar și adulții sunt așteptați la expoziția „Căi Ferate Bistrițene”

Bistrițenii și turiștii sunt invitați să participe la expoziția „Căi Ferate Bistrițene”, care va fi găzduită Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud începând din 26 martie, până în 31 martie.

Expoziția este una interactivă, unde publicul poate vedea trenulețe funcționale, machete și modelism, diorame reprezentând cu fidelitate, până la cele mai mici detalii, modele reale ale peisajului feroviar: trenulețe, poduri, capete de pod, capete de tunel, pasarele pietonale și semnale luminoase CFR.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Complexul Muzeal Bistrița Năsăud în parteneriat cu Asociația Dar Development Publishing, CENAFER și Muzeul Căilor Ferate.

Organizator este Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Complexul Muzeal Bistrița Năsăud

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Revista presei ( turism ) - săptămâna 23 martie - 30 martie - iVisit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*