FOTO Din luna aprilie, Delta Dunării se trezește la viață, iar turiștii sunt invitați să o viziteze

Safari Delta Club anunță reanimarea Deltei Dunării. FOTO Safari Delta Club

Safari Delta Club îi anunță pe iubitorii de natură că din luna aprilie, Delta prinde viata! Turiștii sunt așteptați să exploreze Pădurea Letea într-un safari de neuitat,să admire cel mai frumos apus în Golful Musura și dimineața să își bea cafeaua pe plajă alături de pelicani!

Aceasta este rețetă perfectă pentru o escapadă în mijlocul naturii, la început de primăvară! Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru minivacanța de 1 Mai sau de Rusalii, Deltă Dunării este destinația potrivită pentru ține și prietenii tăi.

Mihai Calin, ghid de turism ne descrie o parte din frumusetea peisajelor si a excursiilor cu barca:

“Mergând ușor cu barca pe canale, te poți bucura de un adevarat spectacol deltaic! Admiri cu uimire dansul lin al pelicanilor sub forma de spirală, auzi trilurile vioaie ale privighetorilor sau ale pițigoilor și simți parfumul irișilor de balta sau al zălogilor (arbuști cu frunzele în forma de vârf de lance ce înfloresc primăvara în delta). Tot acum apar și primele plante acvatice“

Cu puțin noroc se poate zări printre vegetația proaspăt înverzită broaștele țestoase, cele mai longevive animale din Deltă Dunării, turiștii putând vedea și apariția puișorilor găinușelor de baltă, abia ieșiți din ou care hoinăresc printre stuf și plantele ce plutesc la suprafața apei.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*