Un important drum turistic din județul Cluj, DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău, modernizat cu fonduri europene

DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău, va fi modernizat cu fonduri europene. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumului județean 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău. Este vizat un sector în lungime de circa 23 de kilometri, respectiv cel cuprins între kilometrul 36+050 și kilometrul 59+000.

„Este un sector cu o importanță strategică, reabilitarea şi modernizarea acestuia urmând a asigura un acces facil, rapid şi în condiții de siguranță, spre zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor, Parcul Natural Apuseni, Cascada „Vălul Miresei” din Răchițele şi multe alte obiective turistice”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Valoarea estimată a contractului este de 26.353.297 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată atât prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, cât și din bugetul forului administrativ județean. În ceea ce privește durata maximă de execuție a lucrărilor, aceasta este de 18 luni.

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 27 septembrie 2021, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*