Turoperatorii turci efectuează o vizită de promovare a litoralului și Deltei Dunării

Caii sălbatici din Delta Dunării

Pe 1 Mai, au aterizat pe Aeroportul Constanța reprezentanți ai 10 dintre cele mai importante agenții de turism turoperatoare din TURCIA. Programul Infotrip-ului cuprinde vizitarea stațiunilor, locațiilor de cazare și masă și a atracțiilor turistice din Constanța, Mamaia, Dobrogea continentală, Tulcea și Deltă Dunării.

Timp de 4 zile, turoperatorii turci vor vizită hoteluri și resorturi de 4 și 5 stele din Constanța, Mamaia, Năvodari și din Deltă Dunării. Pe 2 și pe 3 Mai, vizită cuprinde deplasare, noapte de cazare și Croaziere în Deltă Dunării, iar pe 3 Mai, invitații turci vor petrece la Seară Dobrogeană, pentru a descoperi unul dintre cele mai atractive produse turistice de pe Litoral -“Tradițional Dobrodgean Dinner&Show”.

Spre deosebire însă de Seară turcească ce se oferă că program opțional turiștilor străini în hotelurile din Istanbul sau din Antalya, Seară Dobrogeană oferă un veritabil Show multietnic, ce cuprinde șapte culturi, ale minorităților reprezentative din Dobrogea și care va reprezenta o atracție majoră și pentru turiștii turci pe care ne propunem să îi atragem către Constanța, Mamaia, Litoral și Deltă Dunării.

„Ne continuăm eforturile demarate împreună cu Turkish Airlines Constanța în ultimii 5 ani, pentru a promova Dobrogea turistică, Litoralul Românesc, Deltă Dunării și, astfel, România turistică pe piețe de turoperatori străini ( Infotrip-uri de promovare realizate în 2016, 2017 și 2018 cu turoperatori și jurnaliști din Turcia, respectiv Rusia), care să genereze sosiri de turiști străini în Dobrogea și, desigur, mai mulți pasageri pe zborurile Turkish Airlines către și de la Constanța. De această data, organizăm un Infotrip pentru turoperatori din Istanbul și Turcia, la invitația Turkish Airlines Constanța, în perioadă 1-5 Mai pentru a surprinde un moment de referință în destinația Dobrogea, și anume Deschiderea Sezonului pe Litoral și în Deltă Dunării“, a declarat Corina Martin, președinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România

Partenerii Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România în acest proiect sunt :

 • Turkish Airlines Constanța , care asigură toate cele 10 bilete de avion gratuit
 • Prefectură Constanța
 • Hotelurile RAMADA Constanța, IAKI Mamaia , PHOENICIA Hotels (Mamaia Nord Năvodari),
  NYOTA ( Mamaia Nord Năvodari), CORMORAN RESORT ( Uzlina, Deltă Dunării), Complex
  SUNRISE (Crișan) și Complex LEBĂDA ( Crișan, Deltă Dunării, ce se va deschide pe 3 Mai!)
 • Compania de transport turistic TRANSEVREN Constanța
 • Evenimentul “ SEARĂ DOBROGEANA”
 • Agenția de turism MISTRAL TOURS & EVENTS
 • Telegondola S.A. Mamaia
 • Ghidul local Diana Slav
 • Echipă de fotbal Viitorul
 • Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța

La finalul programului de Infotur în județele Constanța și Tulcea se organizează o întâlnire de networking între turoperatorii turci și reprezentanți Hotelieri locali și ai agențiilor de turism din Constanța, la care vor participa și reprezentanții Prefecturii Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*