Turiștii aflați în vacanță în Constanța vor putea să achite transportul în comun, pentru liniile estivale, prin aplicația 24pay

Autobuzele etajate din Constanța , de pe linia estivală CiTy TOUR. FOTO CT BUS

Locuitorii orașului Constanța sau din împrejurimi, precum și turiștii aflați în vacanță la mare au la dispoziție o nouă modalitate modernă de achiziție a biletelor și abonamentelor pentru transportul în comun, direct de pe telefonul mobil: aplicația 24pay.

Astfel, în urma parteneriatului încheiat cu CT BUS SA Constanța și Banca Transilvania, călătorii vor putea să achiziționeze din aplicație bilete și abonamente atât pentru liniile din oraș, cât și pe liniile estivale CiTy Tour și 100 Mamaia.

24pay este soluția de plată digitală dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România, care pune la dispoziția călătorilor din 16 orașe posibilitatea de a achiziționa bilete și abonamente pentru transportul în comun direct de pe telefonul mobil. Pe lângă orașul Constanța, 24pay este deja disponibilă în București, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Timișoara, Târgu-Jiu, Piatra-Neamț, Reșița, Săcele, Ploiești, Baia Mare și Roman.

„Credem în promisiunea asumată de a contribui la procesul de digitalizare a plăților în România, de aceea investim în extinderea aplicației 24pay. Datorită parteneriatului încheiat cu CT BUS S.A., Constanța devine al 16-lea oraș în care călătorii au posibilitatea de a achiziționa bilete și abonamente simplu și rapid. De acum, turiștii și locuitorii de la mare se pot bucura de flexibilitate și confort și pot utiliza aplicația 24pay pentru plata călătoriilor pe liniile interne și pe liniile estivale CiTy Tour și 100 Mamaia, fără a mai pierde timp la casele de bilete”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services.

Aplicația 24pay a fost lansată în 2018, iar la finalul lunii mai 2022 numără peste 840.000 descărcări din magazinele de aplicații în care este disponibilă. 24pay oferă o alternativă la îndemână pentru achiziția biletelor și abonamentelor pentru transportul în comun, iar datorită parteneriatului cu Banca Transilvania, plățile în aplicație sunt mereu sigure. Utilizatorii pot cumpăra rapid titluri de călătorie dacă salvează cardul bancar în aplicație, iar călătorii care se bazează pe abonamentele lunare pot alege să fie notificați atunci când abonamentul lor urmează să expire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*