#TTRVirtual2021, platforma care redă experiența din pavilioanele ROMEXPO în mediul online

#TTRVirtual2021, platforma care redă experiența din pavilioanele ROMEXPO în mediul online

#TTRVirtual2021 este un eveniment care redă experiența din pavilioanele Centrului Expozițional ROMEXPO în mediul online.

Potrivit reprezentanților ROMEXPO, platforma #TTRVirtual a fost special dezvoltată pentru acest târg, are un design responsive, oferă o experiență excelentă de navigare și pune accent pe utilizarea intuitivă. Aceasta cuprinde Homepage – pavilionul ROMEXPO, Lobby – pavilionul B3, Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate pe care le poți vizita cu un singur click, zona pentru Conferințe Live, Market Place și Business Meeting Point.

„Zona de Market Place este vedeta târgului virtual, reprezintă secțiunea exclusiv B2C și este pentru prima dată în România când este integrată într-un astfel de produs. Aici se regăsesc ofertele firmelor expozante pe care poți să le accesezi foarte rapid datorită sistemului inteligent de filtre de căutare. Dacă știi unde vrei să mergi, în ce scop, ce unitate de cazare preferi, câte zile dorești să stai și care este bugetul tău, atunci e și mai simplu! Setezi filtrele și în câteva secunde îți apar recomandările noastre de vacanță”, precizează sursele citate.

#TTRVirtual se adresează călătorului tradițional, dar și celui nonconformist care preferă destinațiile inedite și contactul direct cu obiceiurile locului, căruia îi plac vacanțele de tipul do-it-yourself și este prieten cu tehnologia.

„Înregistrează-te ca vizitator și beneficiezi de ACCES GRATUIT, ai parte de o experiență digitală inedită din confortul casei și găsești o multitudine de oferte în același loc”, au mai transmis reprezentanții ROMEXPO.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*