Transylvania Tourism Fair își deschide porțile, la Brașov Business Park, pe 22 martie

Transylvania Tourism Fair 2019
Transylvania Tourism Fair 2019

Kron-Tour EXPO Fairs & Exhibitions va invită în perioadă 22 – 24 martie 2019 la cea de-a XII-a ediție a „Transylvania Tourism Fair“ – TTF, eveniment ce are loc la Brașov Business Park.

Evenimentul se desfășoară sub patronajul Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (A.N.A.T.), aflat la cea de-a XII-a ediție, și considerat de presă de specialitate cel mai bun eveniment de profil din țara. Organizatorii își propun ca acest eveniment să devină principalul „hub” pentru turismul montan din România.

Dertour România sprijină acest eveniment în calitate de Partener Oficial, iar GoNEXT este partener media.

La acesta a XII-a ediție sunt prezenți aproximativ 30 de participanți: mari touroperatori ai pieței românești, mari rețele de agenții de turism din România, agenții detailiste din Brașov, primării, hoteluri, firme de transport, școli de formare în turism, asociații locale de promovare și dezvoltare a orașelor și presă din turism. De asemenea, la acest târg este prezent și CFR Călători, care participă la acest eveniment pentru a treia oară consecutiv.

Vizitatorii vor putea alege din multitudinea de vacanțe oferite de către agențiile de turism vor beneficia de discount-uri semnificative care pot fi de până la 45%.

Alături de componența B2C, evenimentul are o puternică componența B2B, respectiv:

  • vineri, 22 martie, orele 11:00, ședința trimestriala a Comisiei de Incoming a A.N.A.T.
  • vineri, 22 martie, orele 16:30, prezentare Sky Team, Sală C-țin. Brâncuși;
  • sâmbătă, 23 Martie, Adunarea Generală A.N.A.T.

Accesul la prezentările de mai sus este permis doar pe bază de invitație.

Târgul se desfășoară conform următorului program:

  • 22 martie, între orele 11:00 – 20:00
  • 23 martie, între orele 10:00 – 18:00
  • 24 martie, între orele 10:00 – 18:00

Intrarea este liberă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*