Transport public gratuit pentru turiști în stațiunile din sudul litoralului

Transport public gratuit pentru turiști în stațiunile din sudul litoralului. FOTO: Primăria Mangalia

Primăria Mangalia menține și în acest sezon estival transportul public gratuit pentru turiștii care ajung în stațiunile din sudul litoralului.

De asemenea, pentru atragerea turiștilor, municipalitatea a eliminat taxa de parcare în toate stațiunile, cu câteva excepții, unde aceasta a fost menținută pentru fluidizarea traficului.

Achiziționate în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene, autobuzele electrice circulă pe tot parcursul săptămânii atât de la gările Mangalia și Neptun, către toate stațiunile, dar și pe traseul Mangalia-Olimp și retur, programul de circulație fiind afișat în stațiile de autobuz.

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a explicat că cele două măsuri, respectiv transportul public gratuit și parcările gratuite, sunt menite să atragă un număr cât mai mare de turiști în stațiunile arondate Mangaliei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*