Transilvania Tattoo Expo, prima convenție de tatuaje din România a ajuns la X-a ediție

Transilvania Tatoo Expo a X-a ediție, la Sibiu

Prima convenție de tatuaje din România, Transilvania Tattoo Expo care, reunește anual cei mai mari artiști tatuatori din lume, este deja un eveniment consacrat, ajuns la ce-a de-a X-a ediție. Aceasta se ține la Sibiu între 1 și 3 iunie.

Evenimentul atrage anual artiști tatuatori din: America de Nord și America de Sud, Spania, Germania, Danemarca, Elveția, Croația, Italia, Belgia, Olanda și România.

Programul manifestărilor cuprinde: ateliere educative, mese rotunde, expoziții de fotografie și art-fusion, spectacole tradiționale și acces la informație direct de la sursa, de la cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea.

Ediția din 2017 a adunat peste 50 de artiști români și internaționali și peste 1500 de participanți din care 500 vizitatori de peste hotare, în cele 3 zile de eveniment.

Pentru cea de-a X-a ediție organizatorii au hotărât să revină în locul de unde a început totul și anume Sala Transilvania.

Activitățile vor avea loc atât indoor, în foaierul Sălii Transilvania dar și în partea din fața clădirii, care va fi amenajată pe diferite zone: zona de Chill Out, zona de Food & Drinks, zona de ateliere creative, zona de joaca pentru copii, etc.
Tematica aleasă pentru această ediție este Ink & Iron.

Având în vedere succesul evenimentului din anul 2017, organizatorii doresc să înainteze în aceeași direcție tematică, crescând anvergura de ansamblu a evenimentului, incluzând mai multe evenimente adiacente convenției de tatuaje, cu o săptămâna înainte și după eveniment, în contextul subcultural de fuziune dintre scene tattoo și motto, toate simbolizând în esență rebeliune și individualism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*