Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” prezintă spectacolul “L’heure d’or de Paris”

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” prezintă spectacolul “L’heure d’or de Paris”. FOTO TNOB

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” prezintă în acest sfârșit de săptămână spectacolul “L’heure d’or de Paris”. Evenimentul are loc sâmbătă, 25 noiembrie 2023, de la ora 18:30, în Sala Teatrului.

Despre spectacol

Arta a fost întotdeauna modalitatea de transcedere spre lumea spiritului, dincolo de cotidianul material al acestei existenţe efemere, iar „harul” creaţiei a îmbrăcat în practică o mulţime de forme de manifestare în încercarea omului de a ajunge şi a atinge lumea minunată a spiritului; fie că este vorba de creaţia ştiinţifică, literară, artistică, monumentală, muzicală sau coregrafică. Aceste forme de manifestare le regăsim în Teatrul Kabuki care astăzi este o combinaţie a ideogramelor pentru cântec, dans şi artă într-un decor de lumini şi umbre.

Realizatori și distribuție

Coregrafia, regia şi scenografia: Horaţiu Cherecheş

Muzica: colaj din lucrările marilor clasici şi chansonete

Asistent coregrafie: Monica Cherecheş

Solişti Daniela Vlădescu, Marius Eftimie

Solişti balet Adrian Mihaiu, Cătălina Iliescu, Bogdan Bîrsănescu, Mihai Pâslaru, Ioana Crețu, Yuria Soeta, Oana Dincă, Carlos Alvarado, Gabriele Di Fazio

Ansamblul de balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Biletele pot fi achiziționate de pe www.tnobconstanta.ro/bilete și de la Agenția Teatrului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*