TAROM oferă cel de-al treilea weekend de reduceri la bilete

Bilete TAROM cu reducere

În perioada 27 – 31 iulie s-a dat startul celui de-al treilea weekend consecutiv de reduceri. Astfel, pentru doar 139 EUR (preţ cu toate taxele incluse) aveţi ocazia să achiziţionaţi bilete de avion între Bucureşti –Belgrad, Stockholm, Barcelona, Londra, Praga, respectiv Iaşi-Luton.

Toţi pasagerii TAROM noştri beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală, catering la bord şi o experienţă de zbor plăcută şi sigură.

Călătoreşte pe cursele operate de TAROM în perioada 15 Sept 2018 – 30 Noiembrie 2018 (data ultimului retur).

Biletele pot fi achiziţionate accesând următorul link.

Oferta este valabilă atât în agențiile TAROM din țară, cât și în cele din străinătate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*