TAROM deschide cea de-a cincea cursă internă: Baia Mare – Otopeni

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

TAROM anunță deschiderea operării de curse regulate pe ruta Otopeni-Baia Mare începând din 6 septembrie. Pentru început, anunțăm două frecvențe săptămânale pe această nouă rută. Tarifele încep de la 40 EUR, cu bagaj inclus (un singur segment).

În calitate de companie aeriană națională, TAROM își recunoaște misiunea de a reuni România, dezvoltând noi rute și oferind românilor oportunități de călătorile în țară și în afara hotarelor.

“TAROM își continuă misiunea de a reuni românii de pretutindeni. Faptul că anul acesta am deschis cursa internă cu numărul cinci la Baia Mare este dovada concludentă că “Uniți, oriunde am fi” este mai mult decât un slogan. Mizăm pe trafic intern, dar mai ales pe conectarea băimărenilor la hub-ul Otopeni. Orizonturile Regiunii de Nord sunt din ce în ce mai deschise. Apreciez faptul că lucrările de modernizare la Aeroportul Baia Mare s-au finalizat și mizez pe un parteneriat corect și solid cu autoritățile locale din Baia Mare”, a precizat Werner Wolff, Directorul General TAROM.

Programul curselor

Cursele dintre Otopeni și Baia Mare au loc Duminică/Luni și Joi/Vineri

Plecare OTP 21:40 Sosire BAY 23:05 Local Time

Plecare BAY 05:40 Sosire OTP 07 :00 Local Time

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*