TAROM anunță redeschiderea rutei estivale Satu Mare – Constanţa

TAROM inaugurează curse noi pe Aeroportul Internațional Kogălniceanu. FOTO Facebook/AIMK Constanța

Vara anului 2019 se anunță a fi una plină de vești bune pentru pasagerii care aleg serviciile Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române – TAROM. Începând cu data de 18 Iunie 2019, TAROM oferă pasagerilor săi posibilitatea de a călători spre litoralul Mării Negre cu tarife pornind de la 34 EUR pentru un zbor dus Satu Mare – Constanţa, 38 EUR pentru un zbor dus Constanţa – Satu Mare, respectiv de la 59 EUR pentru un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse.

Redeschiderea acestei curse este rezultatul eforturilor întreprinse de către managementul Companiei TAROM pentru dinamizarea reţelei de rute şi reprezintă atingerea unui alt obiectiv important ce vizează destinaţiile cu potenţial pentru pasagerii români din Transilvania şi Dobrogea. În acelaşi timp, TAROM vine în întâmpinarea nevoilor de mobilitate şi a cererii primite din partea pieţei naţionale pentru conectarea cu litoralul Mării Negre.

Programul de operare pentru cursa Satu Mare – Constanţa este următorul:

Destinație

Perioada operării

Zile de operare

Plecare din Satu Mare / Sosire Constanţa

Plecare din Constanţa / Aterizare Satu Mare

Constanţa

18.06.2019-20.09.2019

Marţi / Vineri

09.10 – 10:50

11.15 – 12.55

 În prezent, de pe Aeroportul Satu Mare, Compania TAROM operează, de asemenea, zboruri directe spre Bucureşti cu  un număr de 10 frecvențe săptămânale.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare şi pot fi deja achiziţionate de pe site-ul  TAROM www.tarom.ro.

Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână;
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil;
  • Catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*