TAROM a renunțat la ruta Mihail Kogălniceanu – Chișinău ce încă nu a fost lansată

Cursa TAROM. FOTO Aeroportul Timișoara
Cursa TAROM

Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa  a anunțat că ruta Constanța – Chișinău – Constanța, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian TAROM.

Reprezentanții SNAI Mihail Kogălniceanu au precizat că se continuă colaborarea cu TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare-Constanța – Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie.

„În același timp avem încredere că începând cu sezonul de vară 2019, operatorul național va dezvolta noi rute către litoralul românesc. Pentru alte detalii legate de această rută avem rugamintea de a lua legătura cu operatorul aerian“, au precizat reprezentanții AIMK Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*