Târgul de Crăciun din Sibiu se redeschide anul acesta. Accesul se va face în baza certificatului verde

Târgul de Crăciun din Sibiu se redeschide anul acesta. FOTO Facebook organizatori târg

Târgul de Crăciun revine anul acesta în Piața Mare a orașului Sibiu, în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie, după ce ediția de anul trecut a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Potrivit organizatorilor, ediția 2021 a Târgului de Crăciun va fi adaptată noilor condiții de siguranță, astfel încât localnici și turiști deopotrivă să se poată bucura pe deplin de Sărbători. Măsurile ce vor fi luate în acest sens, în concordanță cu condițiile actuale impuse de legislația română sunt:

  • delimitarea perimetrului pentru a putea gestiona accesul participanților;
  • limitarea numărului de persoane prezente simultan în Târg și extinderea spațiilor libere astfel încât să nu se creeze aglomerație;
  • intrarea se va face pe baza certificatului verde.

Accesul copiilor la această ediție a Târgului de Crăciun Sibiu se va face:

  • pentru copii cu vârsta de până în 12 ani: fără certificat verde, dar însoțiți de un adult cu certificat verde;
  • pentru copii de peste 12 ani: cu certificat verde.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*