Târg de joburi în turism la Constanța. Tinerii sunt așteptați să își facă o carieră în acest domeniu

Turiști în Vama Veche. FOTO GoNext.ro

Tinerii care vor să-şi dezvolte o carieră în turism şi sunt în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi la târgurile de locuri de muncă în turism.

Cele două ediţii au loc miercuri, 27 februarie 2019, şi miercuri, 6 martie 2019, şi vor fi găzduite la Hotel Ibis Constanţa, sala Prestige, de la ora 10.00.

Acestea sunt organizate de către Universitatea ”Ovidius” din Constanța, în cadrul proiectului 16.4.2.017 ”Îmbunătățirea condițiilor pentru angajarea tinerilor în sectorul turismului”, finanţat prin programul Interreg V-A România-Bulgaria.

„Dacă aveţi mai puţin de 30 de ani, nu aveţi un loc de muncă, dar vreţi să faceţi o carieră în turism, aveţi şansa de a participa la târg şi de vă găsi jobul visat. Vor fi prezenţi numeroşi angajatori din domeniul turismului de pe litoral, din hoteluri, restaurante, agenţii de turism“, au transmis organizatorii.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate.

Pentru a vă înscrie la eveniment accesati linkul sau trimiteţi e-mail la adresa office@dolphin-travel.com, termenul limită fiind 23 februarie 2019.

Trebuie trecut numele complet, numărul de telefon, data naşterii, studiile, precum şi ediţia pentru care vă înscrieţi.

Participanţii la târg sunt aşteptaţi începând cu ora 10.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*