Strategia turismului balnear European, discutată la Băile Govora

Duș Subacval. FOTO Primăria Govora
Duș Subacval. FOTO Primăria Băile Govora

Promovarea țării noastre ca destinație turistică constituie unul dintre obiectivele prioritare ale strategiei naționale în domeniul turismului, fiind un factor important în evoluția circulației turistice interne și internaționale.

Exercitarea de către România, a Președinției Consiliului Uniunii Europene (CONS UE) în primul semestru al anului 2019 reprezintă și pentru Primăria Orașului Băile Govora o responsabilitate majoră și o oportunitate de promovare. Președinția este momentul în care trebuie să ne amintim că România, parte integrantă a conceptului european, aliniată standardelor și valorilor comunității, și păstrează particularitățile, unicitatea, iar tradițiile, spiritul și moștenirea culturală românească reprezintă manifestarea ”unității în diversitate”, motto-ul Uniunii Europene.

Inițiativele lansate, atât în perioada de pregătire, pe durata exercitării Președinției române, dar și ulterior, trebuie să aibă ca rezultat consolidarea imaginii țării noastre ca destinație unică pe plan european, ce include o multitudine de atracții turistice de calitate.

Cu acest prilej, Primăria Orașului Băile Govora, în colaborare cu Ministerul Turismului și Ministerul Afacerilor Externe s-a angajat să organizeze evenimentul intitulat ”Turismul balnear – strategie la nivelul UE de dezvoltare transnațională”, care va avea loc în orașul Băile Govora în perioada 28-31 mai 2019. La eveniment vor fi prezenți 20 de participanți, reprezentanți ai ministerelor de resort din țările membre UE și reprezentanți ai industriei de turism la nivel național și european. În marja acestui eveniment, Ministerul Turismului va organiza și o vizită de documentare și informare pentru participanții străini, pentru a le fi prezentate atracțiile turistice ale zonei noastre.

Primăria Orașului Băile Govora va asigura tot sprijinul logistic al acestui eveniment, prin punerea la dispoziție a sălii Centrului Cultural ”Virginia Andreescu-Haret”, cu toate dotările tehnice necesare pentru desfășurarea acestei acțiuni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*