Spectacolele de la Delfinariul Constanța, precum și piese de teatru, pot fi urmărite online

Aglomerație la Delfinariu. FOTO Arhivă

Consiliul Județean Constanța, prin instituțiile de cultură din subordine, vine în întâmpinarea celor care stau acasă și a luat măsuri pentru ca o parte din activitățile acestora să fie mutate în mediul online.

Vineri, 24 aprilie 2020, sunteți învitați să urmăriți mai multe evenimente, după cum urmează:

 • Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi invită pe cei mici să urmărească, începând cu ora 11.00, o sesiune de povești și basme românești. De asemenea, începând cu ora 18.00 puteți asculta miturile, legendele și poveștile incluse în audiobook-ul „Dobrogea de poveste”, în care este inclusă o selecție din volumele „Poveștile Mării Negre” ale scriitorului Cristina Cealera.
 • Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă așteaptă începând cu ora 11.00 să urmăriți episodul 1 al spectacolului „Povești cu sori”.
 • De la ora 20.00 ascultați povestea „A fost odată ca niciodată...” în interpretarea Arinei Cojocaru.

Sâmbătă, 25 aprilie 2020, puteți viziona următoarele spectacole:

 • Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, începând cu ora 11.00, să urmăriți spectacolul „Inimă rece”, recomandat copiilor de peste 6 ani
 • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00.
 • Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00. De asemenea, începând cu ora 18.00 puteți asculta miturile, legendele și poveștile incluse în audiobook-ul „Dobrogea de poveste”, în care este inclusă o selecție din volumele „Poveștile Mării Negre” ale scriitorului Cristina Cealera.
 • Teatrul de Stat Constanța vă prezintă, începând cu ora 19.00, spectacolul „Testosteron” de Andrzej Saramonowicz, regia Traian Șoimu. Pentru vizionare accesați următorul link

Duminică, 26 aprilie 2020, vă propunem următoarele activități:

 • Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, începând cu ora 11.00, să urmăriți spectacolul „Rățușca cea urâtă”, recomandat copiilor de peste 3 ani,
 • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00
 • Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00,
 • Teatrul de Stat Constanța vă prezintă spectacolul „Ursul” de A.P. Cehov, regia Felix Alexa și vă invită să accesați următorul link, începând cu ora 19.00

Spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, Delfinariu și Teatrul de Stat Constanța se pot urmări pe link-urile menționate mai sus, doar de la orele menționate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*