SIBIU Sounds Festival se întâmplă între 20 și 22 iulie

Prima ediție a SIBIU Sounds Festival

Aflat la prima ediție, SIBIU Sounds Festival se va desfășura între 20 și 22 iulie în Parcul Sub Arini și își propune să aducă în fața sibienilor cele mai importante trupe locale care au piese compoziție proprie.

Timp de 3 zile vor fi concerte cu trupe și muzicieni din zona underground, mai puțin cunoscuți, dar și trupe sibiene renumite, oferind acestora oportunitatea de a se exprima live în condiții mai mult decât decente, susținuți de echipamente de scenă profesionale.

Line-up: Ad-Hoc, Aeon Sun, Basilvio, Charlie Fălămaș, E-An-Na, Ela Sol, Esu, Evergreed, Guilty Lemon, Harmonik Vibes, Lipicioṣii, Milo, Onenightstand, Ora de Foc, Redrod, Revolver, Sergiu Bolotă, Suburbia11, The Noise, Vlad Părău,  Wildchild.

Este primul festival de acest gen din țară, realizat cu scopul de a sprijini comunitatea prin ridicarea nivelului cultural local și prin promovarea creațiilor muzicale originale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*