„Și pentru ei vine Moșul!”, expoziție de produse hand made găzduită de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

„Și pentru ei vine Moșul!”, expoziție de produse hand made găzduită de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. FOTO CJ Constanța

În perioada 21 – 23 decembrie 2021 are loc Târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, organizat de Consiliul Județean Constanța în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Centrele de Educație Incluzivă „Albatros”, „Maria Montessori” și „Delfinul” și Direcția pentru Tineret și  Sport Constanța. Expoziția de produse hand made realizate de elevii centrelor va fi găzduită de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

„Prin acest eveniment ne îndreptăm, încă o dată, atenția și grija față de elevii instituțiilor de învățământ incluziv, care au nevoie de sprijinul nostru pentru a le putea oferi șanse egale de integrare în societate. În cadrul evenimentului de conștientizare al necesităților și cerințelor acestor tineri, veți putea găsi decorațiuni tematice, realizate de profesorii Centrelor de Educație Incluzivă, cu ajutorul copiilor care învață în aceste instituții. Astfel, vă puteți implica și dumneavoastră prin susținerea și aprecierea muncii depuse de aceștia, în realizarea unor decorațiuni și felicitări specifice sărbătorilor de iarnă”, au transmis organizatorii târgului.

Deschiderea târgului va avea loc marți, 21 decembrie, începând cu ora 15.00 și se va desfășura la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, cu participarea reprezentanților instituțiilor implicate. Evenimentul va debuta cu un concert de colinde susținut de elevii Centrului Cultural Județean „Teodor T. Burada” Constanța, urmat de un antrenament al delfinilor Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

„Și pentru ei vine Moșul!”, expoziție de produse hand made găzduită de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. FOTO CJ Constanța

Accesul la concertele și antrenamentele organizate în această perioadă va fi gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică și  se va face pe baza certificatului verde sau al celui de trecere prin boală, sau pe baza unui rezultat negativ al unui test PCR, realizat cu cel mult 48 de ore în urmă. Târgul va fi deschis publicului zilnic, între orele 14.00 și 19.00.

Reprezentațiile de la Delfinariu se vor desfășura de la ora 15.00, intrarea fiind  de asemenea liberă, în condițiile legii privind normele de ocupare și distanțare fizică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*