Sfârșitul de săptămână a fost unul intens pentru salvatorii montani angajați și voluntari ai SPJ Salvamont Maramureș

Salvamontiștii întrețin traseele montane. FOTO Salvamont Maramureș

Salvatorii montani angajați și voluntari ai SPJ Salvamont Maramureș au lucrat în echipe pe mai multe trasee din județ pentru a pregăti terenul pentru iubitorii de natură care vor începe curând drumețiile.

Atât sâmbătă cât și duminică echipa Salvamont formația Cavnic a lucrat pe traseul Cruce Roșie Breb – Creasta Cocosului, pe traseul Banda Roșie Pasul Neteda – Trei Apostoli precum și pe traseul Banda Galbena – Cavnic – Piatra Mare – Manaș.

Formația Vișeu a lucrat în weekendul care tocmai a trecut, sâmbătă – pe traseul Banda Albastra Repedea – Pietriceaua – Vinderel, iar duminică – pe traseul Triunghi Rosu Bistra – Preluca Glodean și zona Paltin.

Salvatorii montani angajați și voluntari din formația Baia Bare au lucrat în weekend pe Traseul Banda Roșie Sâmbăta s-au montat stâlpi între Ilie și Ignis. Duminică s-au vopsit stâlpii și s-a continuat curățarea Traseului Bandă Roșie între Șaua Iezuri și Ilie.

Curățarea, remarcarea/marcarea traseelor turistice va continua și în zilele următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*