Sărbători, nisip, mare, … zăpadă? Crăciunul pe plajă, în Eforie Nord

Plaja din Eforie Nord în sezonul rece

Senzația de a merge pe malul mării este atât de revigorantă și liniștitoare. Întinderea largă a Mării Negre din Eforie Nord este pur și simplu minunată. Deși este iarna, orice turist sau localnic nu poate rezista dorinței de a scoate pantofii pentru a simți nisipul direct la picioare. Cumva, în momentele următoare, țărmul devine un loc de joacă.

Când vine vorba despre Crăciun, primul gând este la zăpadă albă și vreme rece. Așadar, o modalitate de a profita la maxim este făcând o excursie la Eforie Nord pentru a petrece Crăciunul la plajă.

Anul acesta va fi Crăciun „alb” – fără zăpadă! Copiii pot fi puțin îngrijorători cu privire la sărbătorirea Crăciunului departe de casă, dar Moș Crăciun știe unde se află orice copil în timpul sărbătorilor și nu va uita să aducă cadourile, chiar dacă este un băiat sau o fată bună.

În acest context, petrecerea sărbătorilor de iarnă cu prietenii și familia se dovedește a fi un predictor puternic pozitiv al fericirii fiecărui vizitator ce pășește într-o iarnă de poveste în stațiunea Eforie Nord. Sărbători fericite!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*