Safariuri în Kenya și Tanzania, din ce în ce mai populare printre turiștii români în ultimii ani

Safariuri în Kenya și Tanzania, din ce în ce mai populare printre turiștii români în ultimii ani. FOTO: Natural World Kenya Safaris

Safariurile din Kenya și Tanzania au devenit din ce în ce mai populare printre turiștii români în ultimii ani. Peste 50 de agenții de turism din România oferă în prezent diverse produse de safari clienților lor.

Safariurile în Kenya pot fi foarte accesibile. Un safari all inclusive de trei zile poate costa mai puțin de 500 de dolari de persoană. Turiștii pot alege diverse opțiuni, între o zi și până la 10 zile, și safari mai lungi, care acoperă toate parcurile disponibile în țară. În plus, ei pot alege să adauge excursii locale în Nairobi și să combine cu o vacanță la plajă la una dintre stațiunile all inclusive de pe plaja Diani, lângă Mombasa.

Unul dintre principalii jucători de safari din Kenya este Natural World Kenya Safaris, un operator renumit care cooperează deja cu o serie de agenții de turism din România.

Natural World Kenya Safaris permite agențiilor de turism din America de Nord, Asia și Europa să ofere clienților lor pachete Safari la prețuri accesibile, cu mai multe locații de plecare în Kenya, precum și în Tanzania și alte destinații din Africa de Est. Toate parcurile populare Safari sunt oferite cu mai multe opțiuni de cazare și buget pentru fiecare pachet de safari. Pe lângă safariurile rutiere, Natural World Kenya Safaris oferă, de asemenea, opțiunea de safari aerian/ zbor și posibilitatea de a combina excursiile de safari cu vacanțele la plajă.

Natural World Kenya Safaris are 75 de membri ai echipei instruiți. Compania deține o flotă de 35 de jeep-uri Land Cruiser 4×4 și și-a staționat propriile vehicule de transfer în Nairobi, Mombassa, pe plaja Diani și Malindi. Are birouri cu personal complet în Nairobi, Mombasa și plaja Diani. Bazându-se pe operațiuni interne extinse, compania asigură servicii de înaltă calitate și garantează o experiență de neuitat pentru turiști. Nivelul excelent de servicii este evident de scorul de cinci stele acordat de peste 2.800 de recenzenți în Tripadvisor.

Pentru mai multe informații despre tururi și destinații, poate fi vizitat site-ul companiei: http://www.naturaltoursandsafaris.com/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*