Ryanair deschide rute noi Europa – Iordania. Bucureștiul este unul dintre aeroporturile ce vor avea legătură cu Amman

Din toamnă vom avea zboruri directe București - Amman prin Ryanair. FOTO Ryanair

Ryanair, a anunțat pe 4 februarie că a lansat primele zboruri către Iordania, fiind vorba de 14 rute către aeroporturile din Amman și Aqaba. Bucureștiul este pe lista celor de la Ryanair care va face legătura Europei cu Orientul Mijlociu.

Potrivit oficialilor Ryanair, din București vor fi operate două zboruri pe săptămână, începând cu luna octombrie. Prima rută anunțată este Amman – Pafos și va fi operată din luna martie. Celelalte destinații sunt în Bologna, Bruxelles, Budapesta, Cracovia, Milano, Praga, Vilnius și Varșovia. Cu excepția aeroportului din Milano unde vor fi câte 3 zboruri, celelalte destinații au câte 2 zboruri pe săptămână.  Din iarnă, compania va avea zboruri din Iordania și către Athena, Cologne, Roma, Ciampino și Sofia, câte două pe săptămână.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Prima cursă charter spre Iordania - Aqaba a decolat de pe Aeroportul Otopeni | GoNext

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*