România este promovată la expoziţia internaţională specializată în turism, agrement şi hoteluri TURISM.LEISURE.HOTELS – 2020 din Republica Moldova

Standul României la TURISM.LEISURE.HOTELS - 2020 din Republica Moldova, FOTO Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri

România participă la cea de-a XXV-a ediție a expoziției internaționale TURISM.LEISURE.HOTELS – 2020 din Republica Moldova, care se defășoară în perioada 13-16 februarie.

În cadrul manifestării expoziționale, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri promovează ruta transfrontalieră culturală “Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt”, un proiect turistic lansat în comun de România și Republica Moldova. În acest sens, a fost organizată o conferință intitulată “Pe urmele lui Ștefan cel Mare. Rute culturale în România și Republica Moldova”, în cadrul căreia au fost prezentate principalele obiective culturale și istorice situate pe cele două teritorii.

Standul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a fost vizitat de către Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova, care și-a exprimat disponibilitatea de a oferi sprijin co-expozanților în vederea promovării României dincolo de Prut.

Turismul montan și balnear din România sunt principalele puncte de interes pentru cei care se opresc la standul național. Totodată, vizitatorilor le sunt oferite informații detaliate despre excursiile în Delta Dunării, sporturile de iarnă, turismul ecumenic, cât și despre obiectivele culturale și istorice din țara noastră.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*