Retro Parada Primăverii este organizată simultan la Hunedoara și Timișoara pe 13 aprilie

Retro Parada Primăverii

Retromobil Club România organizează la Timișoara și Hunedoara, „Retro Parada Primăverii 2019”, un eveniment care îşi propune să adune sute de participanți din peste 30 de oraşe ale țării.

Retro Parada Primăverii este un eveniment care oferă publicului ocazia de a admira frumusețea și eleganța clasică a mașinilor de altădată, atent restaurate și îngrijite, ce oferă vizitatorilor o reîntoarcere în timp.

La Timișoara, acţiunea are loc între orele 11:00 și 15:00, în zona centrală a orașului şi va aduce peste 70 de vehicule mai vechi de 30 de ani.

La finalul evenimentului se va pleca în parada pe traseul : Piaţa Unirii – str. General Eremia Grigorescu – str. Gheorghe Dima – Piaţa Mărăşti – Piaţa Consiliul Europei – Giratoriu Galeria 1 – Bulevardul Antenei – Giratoriu Praktiker – strada Aristide Demetriade – strada Avram Imbroane – Muzeul Satului Bănăţean.

La Hunedoara, evenimentul se va desfășura în în curtea Castelului Corvinilor între orele 10.00 – 14.00 și își propune să reunească posesorii și pasionații de automobile și motociclete de epocă. Pot participa autovehicule cu vechimea mai mare de 30 de ani, cu sau fără atestat istoric, aflate în stare bună.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*