Compania TAROM a introdus o nouă frecvență pe ruta București – Baia Mare

Cursa TAROM. FOTO Aeroportul Timișoara
Cursa TAROM

În urma analizei de piaţă efectuate şi totodată pentru a veni în sprijinul cererilor tot mai numeroase în privinţa suplimentării cu o nouă frecvenţă pe această rută, TAROM a decis introducerea celei de-a şasea frecvenţe cu destinaţia Baia Mare.

Cursa este operată începând cu data de 19 aprilie, când va avea loc primul zbor.

În intervalul 19 aprilie  – 25 octombrie,  această cursă urmează a fi efectuată în zilele de vineri, şi are următorul program, afişat conform orei locale:

BUCUREŞTI – BAIA MARE

  • RO 617 decolare la orele 14:40 aterizare la orele 16:05

BAIA MARE – BUCUREŞTI

  • ·RO 618 decolare la orele 16:30 aterizare la orele 17:50

Pentru un zbor dus-întors pe ruta Bucuresti – Baia Mare, preţurile pornesc de la 69 EUR. Tariful include bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum şi toate taxele, serviciile de catering la bord şi check-in în aeroport.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*