Efecte benefice ale toamnei asupra sănătății la Eforie Nord

Efecte benefice ale toamnei asupra sănătății la Eforie Nord

Oficial, toamna s-a instalat pe litoral, iar câteva zile petrecute acum la mare pot avea un impact extrem de eficient asupra organismului.

Vacanțele pe litoral în extrasezon pot fi o oportunitate pentru a face mișcare pe plajă și bucura de valurile mării, aspect ce ajută la relaxarea trupului și a minții. Petrecerea unui timp îndelungat pe plajă ajută la combaterea insomniilor, iar aerosolii marini la numeroase aspecte, precum anxietatea, depresia, cât și la reabilitarea sistemului imunitar.

Briza mării și aerul curat, mirosul deosebit al mării sărate, fuziunea maiestuoasă a cerului și a mării la orizont, albastră peste tot, completată de culoarea aurie a nisipului, precum și spuma valurilor – îndrumă vizitatorii stațiunii Eforie Nord la „predarea” eficientă a tuturor grijilor.

Așadar, există numeroase avantaje pentru organism pentru care toamna este benefică, atât pentru sănătatea localnicilor, cât și a vizitatorilor ce doresc să se bucure de mare în acest sezon!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*